Agrarisch Transport

Agrarisch transport in Nederland en Europa

 

Regel uw agrarisch transport met de kennis en ervaring van MOCTB. Wij transporteren agrarische producten door heel Europa. Tijdens het transport kunt u altijd op de hoogte gesteld worden over de voortgang en staat transparantie bij ons hoog in het vaandel. 

De agrarische transport vraag is divers. Daarom zetten we verschillende transportmiddelen in die passen bij het budget en producttype.  

 

Agrarische producten die wij transporteren

 

Of u nou een incidentele transportvraag heeft, of een wekelijkse transportpartner zoekt? MOCTB kan u in beide gevallen uitstekend bijstaan. Producten die wij regelmatig transporteren zijn:   

  • Uien
  • Aardappelen
  • Wortelen
  • Los gestort (zaden, Groente en Fruit)
  • Landbouw machines

 

Uiteraard kunnen we naast de bovenstaande producten ook andere agrarische producten transporteren. Door ons grote netwerk kunnen wij in bijna alle gevallen een passende
transportoplossing aanbieden. 

 

Onze Chauffeurs

 

Onze chauffeurs beschikken ten alle tijden over de juiste papieren en opleiding. In het huidige klimaat wordt er extra aandacht besteed aan hygiëne en wordt er tijdens het laden en lossen voldoende afstand bewaard. Hiermee trachten we het besmettingsgevaar zoveel mogelijk te reduceren. 

Hierdoor kunnen we ook in tijden van COVID-19 veilig transporteren. 

Wij begrijpen dat u wellicht specifieke vraag heeft inzake de door u te transporteren agrarische goederen. Wij staan zowel telefonisch als ook via de e-mail voor u klaar.  

 

 

 

 

nl_NLNL