Transport Denemarken

Transport Denemarken

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

Laat uw goederen transporteren van en naar Denemarken. MOCTB zorgt voor de beste logistieke oplossing voor het vervoeren van uw goederen van en naar Denemarken. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw goederen veilig en op tijd op de plek van bestemming aankomen. Bovendien hoeft u er niet zelf over na te denken hoe dit transport van of naar Denemarken wordt gerealiseerd.

 

Transportservice van MOCTB; betrouwbaar en transparant

Wij hebben in de afgelopen jaren een groot partnernetwerk opgebouwd voor elk type transport. Daardoor zijn wij in staat om altijd een passende oplossing te bieden, tegen de beste prijs voor het transporteren van goederen over de weg, maar ook door middel van multimodaal transport. En dit verzorgen wij naar elke regio in Denemarken. Maar ook vanuit Denemarken naar andere bestemmingen in Europa zorgen wij voor een betrouwbaar transport. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 2 à 6 dagen.

 

MOCTB verzorgt dagelijks vanuit de Benelux het transport van en naar Denemarken

Levert u met uw bedrijf veel goederen in Denemarken of wilt u goederen vervoeren vanuit Denemarken naar een ander land in Europa? Dan is een goede voorbereiding voor transport naar Denemarken van groot belang. En laat dat nu net het sterke punt zijn van MOCTB.
De transportroutes naar Denemarken zijn over het algemeen erg veilig, goed bereikbaar en in de afgelopen jaren zijn er alleen maar meer routes bijgekomen. Omdat Denemarken uit verschillende regio’s bestaat en daarbij uit meerdere schiereilanden en eilanden, zijn er verschillende routes waaruit gekozen kan worden. Populaire steden in Denemarken zijn Kopenhagen, Aarhus, Aalborg, Odense, Esbjerg, Vejle, Frederiksberg, Randers Viborg en Kolding.

 

Welk transport van en naar Denemarken door MOCTB:

transport kerstbomen

Bijzonder of waardevol transport kan bestaan uit 1 pallet tot en met volle ladingen. MOCTB helpt u graag bij het transporteren van goederen naar elke regio in Denemarken en ontzorgt u van A tot Z. Transport regelen doet u dus via uw transporteur: MOCTB.

Staat een service hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan bekijken wij samen hoe wij het transport kunnen regelen.

Denemarken kent de volgende regio’s:

Sinds 1 januari 2007 is Denemarken ingedeeld in regio’s. Hiermee zijn de bestuurlijke indelingen van de provincies geheel vervangen. Uit de 271 gemeenten toen zijn nu 98 nieuwe gemeenten gevormd. De hoofdstad van Denemarken is Kopenhagen en met een totaal inwonersaantal van 5,7 miljoen mensen een goed ontwikkeld westers land.

Regio Hoofdstad ( Hovedstaden)

De hoofdstad van deze regio is Hillerød. De grootste stad is Kopenhagen. Deze regio ligt in het noordelijkste gedeelte van het eiland Seeland waar ook de hoofdstad van Denemarken in ligt. Hoofdstad is met een inwonersaantal van 1,8+ inwoners het dichtstbevolkte gebied van Denemarken met het hoogste aantal inwoners. Naast dat Kopenhagen de hoofdstad van Denemarken is, is het ook een verbinding met Zweden via de Sontbrug die uitkomt in de stad Malmö.

 

Regio Seeland

Deze regio beslaat het grootste gedeelte van het Deense eiland Seeland. Bij deze regio horen ook de eilanden Lolland Falster en Møn. De hoofdstad van deze regio is Sorø.

Jutland

Jutland is een schiereiland van het Europese vaste land. Het noordelijke deel behoort tot Denemarken, het zuidelijke deel tot Duitsland. Het Deense gedeelte bestaat uit de regio’s Midden Jutland,  Noord Jutland en Zuid Denemarken.

 

Regio Midden Jutland

De naam zegt het al; midden Jutland is het middelste deel van het schiereiland Jutland. De hoofdstad is Viborg en de grootste stad is Aarhus. Dit zijn beide populaire bestemmingen voor transport in Denemarken.

Regio Noord Jutland

Zoals de naam hier ook aangeeft, deze regio beslaat het noordelijkste gedeelte van het schiereiland Jutland. De hoofdstad is Aalborg en dit is tevens de grootste stad in de regio. Ook is Aalborg een havenstad en de op drie na grootste stad van Denemarken. Het heeft een goede spoorwegverbinding met Frederikshaven en Skagen en met spoorlijnen naar Duitsland, ten zuiden, en Kopenhagen in het oosten van Denemarken.

 

Regio Zuid Denemarken

De regio Zuid Denemarken ligt in het zuiden van het schiereiland Jutland en hierbij hoort ook het eiland Funen. Ook horen hier de veel kleinere eilanden ten zuiden van Funen bij. De hoofdstad van deze regio is Vejle en ligt aan de oostkant van Jutland.

Onze dagelijkse service voor transport naar Denemarken:

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en (kerst)bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF-producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

 

transport denemarken

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL