Transport Groot Brittannië

Transport Groot Brittannië

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

MOCTB verzorgt uw transport van en naar Engeland. Wij hebben voor elke wens de best mogelijke logistieke oplossing voor het vervoeren van uw goederen. Omdat wij een groot logistiek netwerk hebben opgebouwd, zijn wij in staat om de goederen volgens afspraak te leveren, op de door u aangegeven bestemming(en). Daar heeft u dus geen omkijken naar!

Zoals aangegeven zijn wij in staat om altijd een passende oplossing te bieden voor elk type transport van en naar Groot Brittannië. Het transport gaat via ferry of via de Eurotunnel naar verschillende bestemmingen in heel het Verenigd Koninkrijk. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 2 en 6 dagen.

 

Transport van en naar Engeland op maat door MOCTB

Wij zijn ons ervan bewust dat geen enkele lading hetzelfde is. Er zijn altijd specifieke wensen, omdat geen transport, bestemming en klant gelijk is. En daarvoor is doorgaans maatwerk nodig. MOCTB staat voor maatwerk, oplossingsgericht werken, flexibel en onafhankelijk transport.

 

Betrouwbaar en flexibel, dat is de transportservice van MOCTB

Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk met transportspecialisten, verzorgen wij voor u het gehele logistieke traject. En u heeft contact met één medewerker, tijdens het gehele traject. En dat maakt het contact een stuk prettiger en persoonlijker.

U geeft aan wat u wilt vervoeren: LTL transport(deel lading) of FTL transport (complete ladingen), geconditioneerd transport of ADR (vervoer van gevaarlijke stoffen). Wij adviseren u over de diverse mogelijkheden in transport, dit kan zijn via ferry of via de Eurotunnel. Daarnaast zijn wij transparant in de kosten, zodat u tegen de beste prijs uw goederen kan laten vervoeren.

 

Brexit is een feit, wij zorgen voor uw douanezaken

Groot Brittannië behoort tot één van de meest dynamische landen die behoort tot Europa. Sinds 1 januari 2021 is de Brexit officieel en zijn er douaneformaliteiten voor het transporteren van goederen van en naar Engeland. Om u te ontzorgen horen ook deze douaneformaliteiten tot onze werkzaamheden. Om transport snel en betrouwbaar te laten verlopen geven wij de voorkeur aan het indienen van de douanepapieren namens u. Om vertragingen te voorkomen zorgen wij voor de controle op al deze procedures.

 

MOCTB  verzorgt dagelijks vanuit de Benelux het transport van en naar Groot Brittannië

Transport van en naar Groot Brittannië kan bestaan uit 1 pallet of zelfs volle ladingen. MOCTB helpt u graag bij het transporteren van goederen naar elke regio van het Verenigd Koninkrijk. Transport regelen doet u dus via uw transporteur: MOCTB. Wij ontzorgen u van “A tot Z”.

Staat een service hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan bekijken wij samen hoe wij het transport kunnen regelen.

Het Verenigd Koninkrijk bestaat uit de volgende landen en regio’s:

Het Verenigd Koninkrijk is een soevereine staat in West-Europa. Gelegen tussen de Noordzee en de Atlantische oceaan. Het Verenigd Koninkrijk heet officieel het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland en wordt afgekort met VK. Het heeft in totaal ongeveer 65,8 miljoen inwoners. Engeland, Schotland en Wales vormen samen het eiland Groot-Brittannië.

Engeland

Engeland ligt in het midden en zuiden van het eiland Groot Brittannië en bestaat uit 9 regio’s:

Greater Londen: gelegen rondom de City of Londen, de hoofdstad van het VK, en 32 boroughs. Het heeft een oppervlak van 1572 km2 en een bevolking van 8,5 miljoen mensen.

North East England: is de noordelijkste regio van Engeland met 2,6 miljoen inwoners. En daarmee de regio met de minste inwoners. Met steden als Durham, Newcastle en Middlesbrough.

North West England: Een regio gelegen in het noordwesten van Engeland. Het heeft ongeveer 7 miljoen inwoners. Het bestaat uit de volgende graafschappen: Cheshire, Cumbria (Copeland, Allerdale en Eden), Greater Manchester ( Manchester, Oldham, Rochdale), Lancashire (Lancashire, Preston),  en Merseyside (Liverpool, Sefton).

Yorkshire and the Humber: Een regio in Engeland met ongeveer 5 miljoen inwoners. Steden in deze regio zijn: Yorkshire, Lincolnshire,

West Midlands: Een regio in het midden van Engeland met 5,6 miljoen inwoners. De hoofdstad van deze regio is Birmingham. Het bestaat uit 8 graafschappen zoals Staffordshire, Birmingham en Worcestershire).

East Midlands: Gelegen in het midden van Engeland met als hoofdplaats Nottingham. Het heeft in totaal ongeveer 4,5 miljoen inwoners. Het bestaat uit 9 graafschappen waaronder Derbyshire, Nottinghamshire. Lincolnshire, leicestershire.

East of England: Een regio in het oosten van Engeland. Met ongeveer 5,8 miljoen inwoners de vierde regio naar inwoneraantal. De hoofdplaats is Cambridge en bestaat uit 10 graafschappen waaronder Essex, Norfolk en Suffolk

South west England: Een regio met een inwonersaantal van 5 miljoen mensen. De grootste regio van Engeland qua oppervakte. De hoofdplaats is Bristol en heeft het bekende monument Stonehenge. Met steden als Glaucester, Bristol, Cornwall en Somerset.

South East England: Met een inwonersaantal van 8 miljoen mensen het op één na grootste inwonersaantal qua regio. Hier komen de meeste ferries aan vanaf het vaste land van Europa. Met steden zoals Crawley, Eastbourne, Brighton, Oxford en Southampton.

Schotland

Schotland is het noordelijkste gedeelte van het eiland Groot-Brittannië. Schotland heeft een eigen rechtsstelsel, vlag, bankbiljetten en binnenlands bestuur. Schotland heeft een inwonersaantal van 5,3 miljoen mensen. De hoofdstad is Edinburgh. Daarnaast zijn Glasgow, Aberdeen en Dundee grote steden in Schotland.

 

Wales

Wales ligt in het westen van het eiland Groot-Brittannië en grenst aan het oosten van Engeland. Ook Wales heeft een eigen vlag en een beperkt binnenlands bestuur. Wales is als geheel nooit een zelfstandige staat geweest maar is een begrensd gebied met een politieke identiteit. Ook heeft Wales een eigen taal: Welsh. De hoofdstad van Wales is Cardiff.

 

Noord-Ierland

Noord-Ierland ligt in het noordwesten van het eiland Ierland. Het enige gebied van het Verenigd Koninkrijk wat niet op het eiland Groot-Brittannië ligt. Het heeft een totaal aantal inwoners van 1,9 miljoen mensen. Het wordt omschreven als land, provincie of regio van het VK.

Onze dagelijkse service voor transport naar Groot Brittannië:

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en (kerst)bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF-producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

landkaart Engeland

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL