Transport Griekenland

Transport Griekenland

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

Dagelijks worden tal van transportvoertuigen naar diverse Europese landen gestuurd om bijvoorbeeld pallets en containers af te leveren. Zo is Griekenland een heel populaire bestemming waarbinnen het transport wordt geregeld door MOCTB. Hierbij moet u denken aan onder andere geconditioneerd transport, groupage transport en ADR transport. MOCTB levert een goed georganiseerde groupage dienst en kan daarom voor u alle transport naar Griekenland verzorgen. Vooral voedingsproducten zoals zuivel en eieren, maar ook groente en vlees, medicinale en farmaceutische goederen vertrekken vanuit Nederland naar Griekenland. Maar kan natuurlijk ook andersom of van Griekenland naar andere landen in Europa. Als u kiest voor MOCTB, dan kunt u er zeker van zijn dat uw goederen op tijd en veilig op de gewenste bestemming aankomen. Het geldt dus niet alleen voor het vervoer naar Griekenland, maar ook het transport van Griekenland naar elk ander Europees land is onze specialiteit.

Maatwerk transport met korte lijnen en 1 contactpersoon

Onze lijnen zijn kort. Zo heeft u bij ons één contactpersoon die precies weet wat er reilt en zeilt voor uw transport van en naar Griekenland. Ook werken wij altijd oplossingsgericht en leveren maatwerk transport. Met meer dan 25 jaar ervaring, kennis en toewijding, met een groot betrouwbaar distributienetwerk, vervoeren wij uw goederen van en naar Zuid-Europa zoals u dat wenst.

Koeltransport naar Griekenland met betrouwbare transporteurs

Voor elk transport, gekoeld, ADR maar ook vries-transporten zorgt MOCTB voor een persoonlijke aanpak. Door ons netwerk van betrouwbare transporteurs zorgen wij ervoor dat uw goederen, van 1 pallet tot meerdere containers en van groente en fruit, onder de juiste condities op de plaats van bestemming aankomen. Het transport is zo geregeld. Met de juiste betrouwbare en transparante partner MOCTB. Zowel over de weg, het water of via intermodaal transport, in heel Griekenland!

Transport van en naar Griekenland bestaat uit:

Transport Griekenland Fruit

Transport nodig? Wij regelen het voor u! Een offerte op maat of direct contact, bel ons en vraag een offerte aan!

Griekenland

Griekenland is een land in Zuidoost-Europa en bestaat voor het grootste gedeelte uit het zuidelijkste deel van het Balkanschiereiland. Daarnaast heeft Griekenland heel veel eilanden. Er zijn wel 6000 eilanden die bij Griekenland horen en deze vormen samen ongeveer 20% van het landoppervlak. Van al deze eilanden zijn er maar 227 bewoond. De grootste eilanden zijn Kreta, Euboea, Lesbos en Rodos.

Griekenland grenst in het noorden aan Albanië, Noord-Macedonië, Bulgarije en Turkije. De rest van het vaste land is omgeven door de Middellandse zee, de Ionische zee en de Egeïsche zee.

Griekenland is in 13 regio’s verdeeld waarvan er 9 op het vaste land liggen en vier uit eilanden bestaan:

Attica

Driehoekig schiereiland in midden Griekenland bestaat hoofdzakelijk uit stedelijk gebied en de Griekse hoofdstad Athene.

Centraal Griekenland

Gelegen in het midden van het Griekse vaste land. De meest bergachtige Griekse regio. Hoofdstad is Lamia.

Centraal Macedonië

Deze regio ligt in het noorden van het Griekse vasteland. Grenzend aan Bulgarije en aan het land Noord-Macedonië. Hoofdstad van deze regio is Thessaloniki.

Kreta

Het grootste eiland behorend bij Griekenland. Hoofdstad is Iraklion

Oost Macedonië en Thracië

Gelegen in het noordoosten van het Griekse vasteland. Grenzend aan Centraal-Macedonië, Bulgarije en Turkije. De hoofdstad is Komotini.

Epirus

Ligging in het noordwestelijke deel van het Griekse vasteland. Het bergachtigste gebied van Griekenland. Hoofdstad Ioannina.

Ionische Eilanden

Een Griekse eilandengroep ten westen van het Griekse vasteland. Het ligt in de Ionische zee. Corfu is een van de eilanden met de gelijknamige hoofdstad Corfu.

Noord Egeïsche Eilanden

Een groot aantal eilanden in het noorden van de Egeïsche zee, tussen het Griekse vasteland en Turkije. Hoofdstad Mytilini. Hier behoren ook de eilanden Lesbos en Samos toe.

Peloponnesos

Gelegen in het zuiden van het Griekse vasteland, op het schiereiland Peloponnesos. Deze regio beslaat niet het hele schiereiland. Het noordwesten behoort tot West-Griekenland. De hoofdstad is Tripoli en het heeft de belangrijke havenstad Patras.

Zuid Egeïsche Eilanden

Een groot aantal eilanden in het zuiden van de Egeïsche zee tussen het Griekse vasteland en Turkije. Hoofdstad is Ermoupoli. Bekende eilanden zijn Kos, Milos, Rodos.

Thessalië

Deze regio is centraal op het vasteland gelegen. Grenzend aan West- en Centraal-Macedonië, Epirus en Centraal-Griekenland. Hoofdstad is Larisa.

West-Griekenland

Regio gelegen in het zuidwesten van het Griekse vasteland en een gedeelte op het schiereiland Peloponnesos. De belangrijke havenstad Patras ligt in deze regio. Dit is tevens de hoofdstad.

West-Macedonië

Gelegen in het noorden van het Griekse vasteland. Het grenst in het westen in Epirus, in het zuiden aan Thessalië en in het oosten aan Centraal-Macedonië. Dit is de dunst bevolkte regio van Griekenland. Hoofdstad is Kozani.

MOCTB vervoert voor u het volgende:

 • Transport van AGF-producten
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en (kerst)bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

transport griekenland

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL