Transport Italië

Transport Italië

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

Wilt u goederen laten transporteren van of naar Italië? Dan wenst u toch ook de beste logistieke oplossing? MOCTB zorgt ervoor dat uw goederen volgens afspraak geleverd worden op de door u gewenste bestemming(en). Hier heeft u geen omkijken meer naar.

Omdat wij in de afgelopen jaren een zorgvuldig partnernetwerk opgebouwd hebben, zijn wij in staat om altijd een passende oplossing te bieden voor elk type transport. Het transporteren van goederen kan over de weg, maar het kan ook door middel van multimodaal transport van en naar elke regio in Italië. Wij zijn naast het verzorgen van transport van en naar Italië, ook de beste partner om vanuit elke regio in Italië naar de Benelux en Scandinavië goederen te transporteren. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 2 en 6 dagen.

 

Onze transportroutes van en naar Italië

Afhankelijk van de aard en bestemming van de goederen, maken wij gebruik van diverse transportroutes van en naar Italië. Dit kan bijvoorbeeld via Oostenrijk, Frankrijk en/of Zwitserland. Door onze efficiënte en betrouwbare dienstverlening vertrouwen klanten ons hun meest urgente en kwetsbare producten toe. Denk hierbij aan machineonderdelen, planten en bloemen, drank, diepvriesproducten, groente en fruit, de mogelijkheden zijn legio. Het mooiste is nog wel dat u zich geen zorgen hoeft te maken, omdat wij het traject van A tot Z voor u regelen. Wilt u goederen laten transporteren naar bijvoorbeeld Italië? Neem dan contact met ons op!

 

Transportservice van MOCTB: Betrouwbaar en transparant!

Onze klanten zien ons als betrouwbaar en transparant. Zij vertrouwen ons al jaren hun meest urgente en kwetsbare producten toe. Of het nou gaat om expreszendingen, vervoer over de weg, over zee of luchtvracht. Wij staan voor u klaar om elk transport in goede banen te leiden.

 

MOCTB verzorgt dagelijks vanuit de Benelux het transport van en naar Italië:

transport groente

Bijzonder of waardevol transport kan bestaan uit 1 pallet tot en met volle ladingen. MOCTB helpt u graag bij het transporteren van goederen naar elke regio in Italië en ontzorgt u van A tot Z. Transport regelen doet u dus via uw transporteur: MOCTB.

MOCTB verzorgt dagelijks, vanuit de Benelux, het transport van 1 pallet tot een volle lading naar alle regio’s in Italië.

Staat een service hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan bekijken wij samen hoe wij het transport kunnen regelen.

Italië kent de volgende regio’s:

Abruzzen

Deze regio met zo’n 1,3 miljoen inwoners ligt in het midden van het land, in het oosten grenzend aan de Adriatische Zee. Belangrijke steden in deze regio zijn L’Aquila en Pescara. Zoekt u vervoer naar Abruzzen? MOCTB kan ook naar deze regio in Italië een transport verzorgen, zowel snel als betrouwbaar.

Apulië

Deze ‘hiel van de Italiaanse laars’ met Bari als regionale hoofdstad, telt ruim 4 miljoen inwoners. De regio ligt in het zuidoosten en grenst aan de Adriatische -en de Ionische Zee.

Basilicata

Deze ‘wreef van de Italiaanse laars’ ligt in het zuiden van Italië. Een dunbevolkte regio met iets minder dan 600.000 inwoners. De hoofdstad is Potenza. Ook naar deze kleinere en minder bekende regio is transport Italie mogelijk.

Calabrië

Deze ‘teen van de Italiaanse laars’ met bijna 2 miljoen inwoners en de regionale hoofdstad Catanzaro, vormt de meest zuidelijke punt van Italië en wordt omringd door de Ionische en de Tyrreense Zee.

Campania

Dit ‘vruchtbare land’ ligt in het zuidwesten van Italië en grenst in het westen aan de Tyrreense Zee. De regionale hoofdstad is Napels. Het is een dichtbevolkte regio met ruim 5,7 miljoen inwoners.

Emilia-Romagna

Deze regio ligt in het noorden van Italië en wordt in het oosten begrensd door de Adriatische Zee. De hoofdstad is Bologna. Het is een van de rijkste regio’s met ongeveer 4.4 miljoen inwoners.

Friuli-Venezia Giulia

Dit is de meest noordoostelijke regio van het land grenzend aan de Oostenrijkse Alpen en in het oosten aan Slovenië. Een regio met ongeveer 1,2 miljoen inwoners met Triëst als regionale hoofdstad.

Lazio Rome

Een dichtbevolkte regio gelegen in het midden van Italië en in het westen begrensd door de Tyrreense Zee. Deze streek met de regionale hoofdstad Rome heeft een hoog ontwikkelde dienstensector en telt bijna 6 miljoen inwoners.

Ligurië Genua

Ligurië is een kleine maar dichtbevolkte regio met zo’n 1,6 miljoen inwoners. Het ligt in het noordwesten aan de kust van de Ligurische Zee. Genua is hoofdstad van de regio.

Lombardije

Lombardije met de regionale hoofdstad Milaan ligt in het noorden van Italië tegen de Zwitserse grens aan. In deze dichtbevolkte, rijke regio leven ongeveer 10 miljoen mensen.

Marche

Deze regio, waar circa 1,5 miljoen mensen wonen, ligt in het midden van het land tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Ancona is de regionale hoofdstad, een andere belangrijkste stad in deze regio is Urbino.

Molise

Molise ligt iets zuidelijk van het midden van het land aan de Adriatische kust. Het is een krimpregio met zo’n 305.000 inwoners. De regionale hoofdstad is Campobasso. Isernia is de tweede stad.

Piëmont

Deze regio ‘aan de voet van de bergen’ ligt in het noordwesten van Italië, grenzend aan de Zwitserse en Franse Alpen. De regio heeft ongeveer 4,4 miljoen inwoners. De regionale hoofdstad is Turijn.

Sardinië

Ook over water is transport naar Italie mogelijk. Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee en ligt ten noorden van Tunesië. Het heeft ongeveer 1,65 miljoen inwoners. De hoofdstad is Cagliari. Andere belangrijke stad is Sassari.

Sicilië

Dit grote eiland in de Middellandse Zee ligt ten noordoosten van Tunesië en heeft ruim vijf miljoen inwoners. De hoofdstad is Palermo, andere belangrijke steden zijn Catania en Messina.

Trentino-Zuid-Tirol

Deze twee noordelijke provincies in Italië grenzen aan Oostenrijk. In deze regio, die 1,1 miljoen inwoners telt, ligt de Brennerpas, een bekende weg voor veel transporteurs. Belangrijke steden in de regio zijn de regionale hoofdstad Trento en Bolzano.

Toscane

Een centraal gelegen regio in het midden van Italië met in het westen de Ligurische Zee en de Tyrreense Zee. Florence is de regionale hoofdstad. Andere bekende steden in deze regio zijn Pisa en Siena. De regio telt ongeveer 3,8 miljoen inwoners.

Umbrië

Deze regio ligt in het midden van Italië en is de enige regio die niet aan zee grenst. Umbrië, met als regionale hoofdstad Perugia, had in 2013 nog net geen 900.000 inwoners. Andere belangrijke steden in de regio zijn Perugia en Assisi.

Valle d’Aosta

Met slechts 113.000 inwoners is dit de kleinste en dunst bevolkte regio gelegen in het noorden van het land. In het westen grenzend aan Frankrijk, in het noorden aan Zwitserland. Aosta is de regionale hoofdstad. Een transport naar Italië is ook mogelijk naar deze kleinere regio.

Veneto

Gelegen in het noorden van het land en grenzend aan Oostenrijk en aan de kust van de Adriatische Zee. De hoofdstad is Venetië maar Verona is de grootste stad. Er wonen ongeveer vijf miljoen mensen. Vanuit de Benelux is transport Italië dagelijks naar deze en alle andere Italiaanse regio’s mogelijk. Laat uw transport Italië uitvoeren door een ervaren en betrouwbare partner die het land kent.

 

Onze dagelijkse service voor transport naar Italië:

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF-producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

 

 

transport italie

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL