Transport Italie

Transport Italie

Bel voor directe prijsopgave +31 (0) 522 700 282

sales@moctb.nl

 

Transport Italie laten uitvoeren door een ervaren en betrouwbare partner? MOCTB is hierin de aangewezen partner.

Wij hebben in de afgelopen jaren een zorgvuldig partnernetwerk opgebouwd in Italië. Hierdoor is MOCTB in staat om een ​​passende oplossing voor alle transporten over de weg aan te bieden. Dit kan door middel van multimodaal transport naar alle regio’s in Italie. Wij zijn naast het verzorgen van transport naar Italie, ook de aangewezen partner om vanuit alle regio’s in Italië naar de Benelux en Scandinavië te transporteren. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 2 en 6 dagen.

Transportroutes naar Italie

Afhankelijk van de aard en bestemming van de goederen, maken wij gebruik van diverse transportroutes van en naar Italië, via Oostenrijk, Frankrijk en of Zwitserland. Door onze efficiënte en betrouwbare dienstverlening vertrouwen klanten ons hun meest urgente en kwetsbare producten toe. Denk hierbij aan machineonderdelen, planten en bloemen, wijn, diepvriesproducten en groente en fruit. Als u benieuwd bent of wij uw producten ook kunnen transporteren naar Italie, dan kunt u ons het best bellen of mailen.

Kenmerken van onze transportservice

Onze klanten kenmerken ons als betrouwbaar en transparant. Daarom vertrouwen ze ons al jaren hun meest urgente en kwetsbare producten van en naar Italië toe. Of het nou gaat om een expreszendingen, planten, bloemen of luchtvracht, wij kunnen u van dienst zijn om dit transport in goede banen te leiden. Heeft u producten die naar Italie getransporteerd moeten worden? Neemt u dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

MOCTB verzorgt dagelijks vanuit de Benelux transport van 1 doos tot een volle lading naar alle regio’s in Italië. Het land kent de volgende regio’s:

 

Abruzzen

Deze regio met zo’n 1,3 miljoen inwoners ligt in het midden van het land, in het oosten grenzend aan de Adriatische Zee. Belangrijke steden in deze regio zijn L’Aquila en Pescara. Zoekt u vervoer naar Abruzzen? MOCTB kan ook naar deze regio in Italië een transport verzorgen, zowel snel als betrouwbaar.

Apulië

Deze ‘hiel van de Italiaanse laars’ met Bari als regionale hoofdstad, telt ruim 4 miljoen inwoners. De regio ligt in het zuidoosten en grenst aan de Adriatische -en de Ionische Zee.

Basilicata

Deze ‘wreef van de Italiaanse laars’ ligt in het zuiden van Italië. Een dunbevolkte regio met iets minder dan 600.000 inwoners. De hoofdstad is Potenza. Ook naar deze kleinere en minder bekende regio is transport Italie mogelijk.

Calabrië

Deze ‘teen van de Italiaanse laars’ met bijna 2 miljoen inwoners en de regionale hoofdstad Catanzaro, vormt de meest zuidelijke punt van Italië en wordt omringd door de Ionische en de Tyrreense Zee.

Campania

Dit ‘vruchtbare land’ ligt in het zuidwesten van Italië en grenst in het westen aan de Tyrreense Zee. De regionale hoofdstad is Napels. Het is een dichtbevolkte regio met ruim 5,7 miljoen inwoners.

Emilia-Romagna

Deze regio ligt in het noorden van Italië en wordt in het oosten begrensd door de Adriatische Zee. De hoofdstad is Bologna. Het is een van de rijkste regio’s met ongeveer 4.4 miljoen inwoners.

Friuli-Venezia Giulia

Dit is de meest noordoostelijke regio van het land grenzend aan de Oostenrijkse Alpen en in het oosten aan Slovenië. Een regio met ongeveer 1,2 miljoen inwoners met Triëst als regionale hoofdstad.

Lazio Rome

Een dichtbevolkte regio gelegen in het midden van Italië en in het westen begrensd door de Tyrreense Zee. Deze streek met de regionale hoofdstad Rome heeft een hoog ontwikkelde dienstensector en telt bijna 6 miljoen inwoners.

Ligurië Genua

Ligurië is een kleine maar dichtbevolkte regio met zo’n 1,6 miljoen inwoners. Het ligt in het noordwesten aan de kust van de Ligurische Zee. Genua is hoofdstad van de regio.

Lombardije

Lombardije met de regionale hoofdstad Milaan ligt in het noorden van Italië tegen de Zwitserse grens aan. In deze dichtbevolkte, rijke regio leven ongeveer 10 miljoen mensen.

Marche

Deze regio, waar circa 1,5 miljoen mensen wonen, ligt in het midden van het land tussen de Apennijnen en de Adriatische Zee. Ancona is de regionale hoofdstad, een andere belangrijkste stad in deze regio is Urbino.

Molise

Molise ligt iets zuidelijk van het midden van het land aan de Adriatische kust. Het is een krimpregio met zo’n 305.000 inwoners. De regionale hoofdstad is Campobasso. Isernia is de tweede stad.

Piëmont

Deze regio ‘aan de voet van de bergen’ ligt in het noordwesten van Italië, grenzend aan de Zwitserse en Franse Alpen. De regio heeft ongeveer 4,4 miljoen inwoners. De regionale hoofdstad is Turijn.

Sardinië

Ook over water is transport naar Italie mogelijk. Sardinië is het op een na grootste eiland in de Middellandse Zee en ligt ten noorden van Tunesië. Het heeft ongeveer 1,65 miljoen inwoners. De hoofdstad is Cagliari. Andere belangrijke stad is Sassari.

Sicilië

Dit grote eiland in de Middellandse Zee ligt ten noordoosten van Tunesië en heeft ruim vijf miljoen inwoners. De hoofdstad is Palermo, andere belangrijke steden zijn Catania en Messina.

Trentino-Zuid-Tirol

Deze twee noordelijke provincies in Italië grenzen aan Oostenrijk. In deze regio, die 1,1 miljoen inwoners telt, ligt de Brennerpas, een bekende weg voor veel transporteurs. Belangrijke steden in de regio zijn de regionale hoofdstad Trento en Bolzano.

Toscane

Een centraal gelegen regio in het midden van Italië met in het westen de Ligurische Zee en de Tyrreense Zee. Florence is de regionale hoofdstad. Andere bekende steden in deze regio zijn Pisa en Siena. De regio telt ongeveer 3,8 miljoen inwoners.

Umbrië

Deze regio ligt in het midden van Italië en is de enige regio die niet aan zee grenst. Umbrië, met als regionale hoofdstad Perugia, had in 2013 nog net geen 900.000 inwoners. Andere belangrijke steden in de regio zijn Perugia en Assisi.

Valle d’Aosta

Met slechts 113.000 inwoners is dit de kleinste en dunst bevolkte regio gelegen in het noorden van het land. In het westen grenzend aan Frankrijk, in het noorden aan Zwitserland. Aosta is de regionale hoofdstad. Een transport naar Italië is ook mogelijk naar deze kleinere regio.

Veneto

Gelegen in het noorden van het land en grenzend aan Oostenrijk en aan de kust van de Adriatische Zee. De hoofdstad is Venetië maar Verona is de grootste stad. Er wonen ongeveer vijf miljoen mensen. Vanuit de Benelux is transport Italië dagelijks naar deze en alle andere Italiaanse regio’s mogelijk. Laat uw transport Italie uitvoeren door een ervaren en betrouwbare partner die het land kent.

 

 

transport italie

 


Dagelijkse service voor transport naar Italie:

 

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van Scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerd volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen


 

Voor meer informatie over transport van en naar Italië laat u een bericht achter in ons terugbelverzoek. Wat kost transport naar Italie?

 

 

nl_NLNL