Transport Noorwegen

Transport Noorwegen

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

Laat al uw transport van en naar Noorwegen verzorgen door MOCTB. Want daar wordt uw logistieke vraagstuk met zorg voorbereid en volgens afspraak behandeld!

Wij verzorgen van A tot Z, elk type transport van en naar Noorwegen, maar ook naar andere Scandinavische landen, zoals Denemarken, Zweden en Finland. Door de keuze te maken voor MOCTB bent u er zeker van dat uw goederen veilig en op tijd op de gewenste bestemming aankomt. Of het nu gaat om complete ladingen groente en fruit naar Oslo of een pallet elektrische onderdelen naar Bergen, u hoeft het maar te vragen en wij regelen het voor u! Wenst u een offerte te ontvangen? Vraag offerte aan!

MOCTB; verzorgt dagelijks transport van en naar Noorwegen

Niet alleen voor het vervoer vanuit de Benelux naar Noorwegen is MOCTB uw partner, maar ook voor het transport van goederen vanuit Noorwegen naar elk ander Europees land is onze specialiteit. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 3 à 7 dagen.

Betrouwbaar en transparant, dat is de transportservice van MOCTB

In de afgelopen jaren hebben wij een groot netwerk van partners gerealiseerd. Daardoor zijn wij in staat om betrouwbaar en transparant transport te leveren. Wij vervoeren goederen over de weg, maar ook door middel van multimodaal transport, naar elke regio in Noorwegen en natuurlijk in de rest van Scandinavië. Gekoeld transport, ADR transport maar ook verwarmde transporten behoren tot de mogelijkheden.

Maatwerk transport en douanezaken door MOCTB

Onze werkwijze is oplossingsgericht maatwerk transport. Met onze kennis, ervaring en toewijding zorgen wij dat goederen naar elke regio in Noorwegen worden vervoerd. Om u te ontzorgen horen daar ook de douaneformaliteiten bij.

Noorwegen behoort niet tot de Europese Unie. Om transport snel en betrouwbaar te laten verlopen, geven wij de voorkeur aan het indienen van de douanepapieren namens u. Wij zorgen voor de controles op alle douaneprocedures. Daardoor is er een vlotte en efficiënte afhandeling van uitvoer- en invoeraangiftes, transitdocumenten, inklaringen en het aanvragen en opmaken van EUR1 certificaten.

Dit wilt u toch niet zelf regelen? Dit regelen wij voor u!

Transport van en naar Noorwegen kan bestaan uit:

Vragen? Of een offerte op maat? Neem contact met ons op, dan verzorgt en ontzorgt MOCTB uw transport!

Informatie over Koninkrijk Noorwegen

Noorwegen ligt op het westelijk deel van het Scandinavische Schiereiland in het noorden van Europa. Het grenst aan Zweden, Finland en Rusland. De grootste steden van Noorwegen bevinden zich hoofdzakelijk langs de zuidelijke helft aan de kust. Doordat Noorwegen lang en smal is en een ongewoon lange kustlijn heeft zijn er grote afstanden af te leggen voor het transport via weg of water. Er zijn veel verschillen in natuur. Dit heeft een grote invloed op de infrastructuur van Noorwegen. Langs de westkust zijn verbindingen vaak afhankelijk van veerboten. Daarnaast worden er steeds meer tunnels en bruggen gebouwd. De wegen rondom grote steden zijn goed, daarentegen zijn de provinciale wegen vaak slecht onderhouden en lijden veel onder de zeer strenge winters.

Noorwegen bestaat uit 11 provincies:

Agder

Hoofdstad: Kristiansand

Innlandet

Hoofdstad: Hamar

Møre og Romsdal

Hoofdstad: Molde

Nordland

Hoofdstad: Bodø

Oslo

Hoofdstad: Oslo

Rogaland

Hoofdstad: Stavanger

Trøndelag

Hoofdstad: Steinkjer

Troms og Finnmark

Hoofdstad: Tromsø

Vestfold og Telemark

Hoofdstad: Skien

Vestland

Hoofdstad: Bergen

Viken

Hoofdstad: Oslo, Drammen, Sarpsborg, Moss

MOCTB vervoert voor u het volgende:

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en (kerst)bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF-producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

transport_noorwegen_moctb

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL