Transport Spanje

Transport Spanje

Offerte? Bel: +31 (0) 522 700 282

of mail: sales@moctb.nl

Wat u wellicht niet zal verbazen is dat groenten en fruit vanuit Spanje het meeste wordt getransporteerd naar Nederland. En andersom, van Nederland naar Spanje zijn dat Medicinale en farmaceutische producten. Totaal wordt er voor ongeveer 19 miljard geïmporteerd en geëxporteerd. Hierbij moet je dan ook denken aan bijvoorbeeld machines en voertuigen, ruwe aardolie, aardolieproducten en andere chemische producten wat ingevoerd wordt en diverse elektrische apparaten en diverse fabricaten wat juist geëxporteerd wordt.

Transport Spanje

Om deze producten te kunnen transporteren van en naar Spanje, wilt u toch ook de beste logistieke oplossing? MOCTB zorgt ervoor dat uw goederen, volgens afspraak, geleverd worden op de door u gewenste bestemming(en).

In de afgelopen jaren hebben wij een heel groot partnernetwerk opgebouwd. Daardoor zijn wij in staat om altijd de beste oplossing te bieden voor elk type transport. Het transporteren van goederen kan over de weg, maar het kan ook door middel van multimodaal transport van en naar elke regio in Spanje. Daarnaast zijn wij ook de beste partner om vanuit elke regio in Spanje naar de Benelux en Scandinavië goederen te transporteren. Afhankelijk van de bestemming is de gemiddelde transit tijd tussen de 2 en 6 dagen.

Transportroutes van en naar Spanje

Afhankelijk van de aard en bestemming van de goederen, maken wij gebruik van diverse transportroutes en transportmogelijkheden. Door onze efficiënte en betrouwbare dienstverlening vertrouwen klanten ons hun meest urgente en kwetsbare producten toe. Denk hierbij aan machineonderdelen, planten en bloemen, drank, diepvriesproducten, groente en fruit, de mogelijkheden zijn legio. Het mooiste is nog wel dat u zich geen zorgen hoeft te maken, omdat wij het traject van A tot Z voor u regelen. Wilt u goederen laten transporteren naar bijvoorbeeld Spanje, Italië of Griekenland? Neem dan contact met ons op!

Transportservice van MOCTB: Transparant en betrouwbaar!

Niet voor niets is de gunning en vertrouwen groot in MOCTB. Onze transportservice is namelijk transparant en betrouwbaar, maar bovenal hoeven klanten zich vooraf of tijdens het transport van en naar Spanje geen zorgen te maken. Of het nou gaat om vervoer over de weg, over zee, luchtvracht of expreszendingen. Wij begeleiden elk transport van begin tot eind!

MOCTB verzorgt dagelijks vanuit de Benelux het transport van en naar Spanje:

Groenten en Fruit Spanje

MOCTB verzorgt dagelijks bijzonder of waardevol transport. Deze kan bestaan uit 1 pallet tot en met volle ladingen naar elke regio in Spanje.

MOCTB helpt u graag bij het transporteren van goederen naar elke regio in Spanje en ontzorgt u van A tot Z. Transport regelen doet u dus via uw transporteur: MOCTB.

Staat een service hier niet tussen? Neem contact met ons op, dan bekijken wij samen hoe wij het transport kunnen regelen.

Over Spanje

Spanje is gelegen in het zuidwesten van Europa. Spanje beslaat ongeveer 80% van het Iberisch Schiereiland. Bij dit land horen ook de eilandgroep Balearen in de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden in de Atlantische oceaan en de Spaanse exclaves in Noord-Afrika.

17 autonome regio’s en 2 autonome steden

Elke autonome gemeenschap/regio heeft een eigen regering, een eigen parlement en een eigen wetgevende en uitvoerende macht. Elke gemeenschap is onderverdeeld in provincies. Hierbij zijn er een paar uitzonderingen, die elk maar 1 provincie hebben. Spanje heeft in totaal 52 provincies. De meeste provincies hebben dezelfde naam als hun hoofdstad.

Spanje is een groot producent van landbouwproducten. Denk hierbij aan citroenen, sinaasappels, olijven, olijfolie, noten en druiven. En daarnaast natuurlijk groot producent van wijn!

Grote steden in Spanje: Madrid, Barcelona, Valencia, Sevilla, Zaragoza, Màlaga, Murcia, Palma de Mallorca.

Havens in Spanje: Algeciras in de straat van Gibraltar, Valencia, Barcelona en Bilbao

Andalusië

Gelegen in het zuiden van Spanje. Het grenst in het zuiden aan de middellandse zee en Gibraltar. In het westen aan Portugal en de Atlantische Oceaan. De grootste autonome regio naar inwonersaantal met meer dan 8,5 miljoen inwoners. De hoofdstad is Sevilla en de grootste haven van Spanje ligt in deze regio; de haven van Algeciras met het belangrijkste oversteekpunt naar Noord-Afrika.

Zoekt u vervoer naar Andalusië? MOCTB kan ook naar deze regio in Spanje een transport verzorgen: Snel als Betrouwbaar.

Aragón

Deze regio ligt in het noordoosten van Spanje. Het heeft een inwonersaantal van meer dan 1,3 miljoen mensen. De hoofdstad van deze regio is Zaragoza. Grenzend in het noorden aan Frankrijk, de Pyreneeën.

Asturië

Een regio bestaande uit 1 provincie. Met iets meer dan 1 miljoen inwoners grenst deze provincie aan de Cantabrische Zee in het noordwesten van het land.
Balearen: Een eilandengroep in de middellandse zee, ten oosten van het Spaanse vasteland. De hoofdstad is Palma en de eilanden Menorca, Mallorca en Ibiza behoren hiertoe.

Baskenland

Regio gelegen in het noorden van Spanje, ten westen van de Pyreneeën met de grens van Frankrijk. Gelegen aan de Atlantische oceaan met als grote havenstad Bilbao.

Canarische Eilanden

Een eilandengroep in de Atlantische Oceaan, ten westen van Marokko. Deze eilandengroep bestaat uit 7 grote en 6 kleinere eilanden. Deze autonome regio bestaat uit 2 provincies: Santa Cruz de Tenerife met de gelijknamige hoofdstad. En Las Palmas met de hoofdstad Las Palmas de Gran Canaria. De grootste havenstad bevindt zich in Las Palmas. Tussen de eilanden varen veerboten die grote hoeveelheden goederen en vrachtwagens kunnen vervoeren.

Cantabrië

Een autonome regio in het noorden van Spanje. Deze regio ligt aan de Cantabrische Zee. Een zeer groene regio door relatief veel regenval. Er wordt veel veeteelt bedreven en er wordt boter en kaas geproduceerd.

Castillië-La Mancha

Een regio van Spanje gelegen in het zuidoosten van het land. De hoofdstad is Toledo en deze autonome regio bestaat uit 5 provincies.

Castillië en León

Dit is geografisch de grootste regio van Spanje en ligt in het noordwesten van het land. Het bestaat uit 7 provincies en de hoofdstad is Valladolid.

Catalonië

Gelegen in het noordoosten van Spanje, aan de kust van de middellandse zee en grenst in het noorden aan Frankrijk. De hoofdstad is Barcelona en het bestaat uit 4 provincies waarvan de gemeente Barcelona de grootste is met een inwonersaantal van meer dan 5,5 miljoen.

Extremadura

Deze autonome regio ligt in het zuidwesten van Spanje en grenst aan Portugal. Deze regio bestaat uit twee provincies en de hoofdstad is Mérida.

Galicië

Eén van de 17 autonome regio’s van Spanje, gelegen in het uiterste noordwesten van het Iberisch Schiereiland. Het grenst in het zuiden aan Portugal en in het westen aan de Atlantische Oceaan. Het heeft de grootste vissector van Spanje.

Madrid

De regio waar zich de Spaanse hoofdstad Madrid zich bevindt. Madrid is zowel een autonome regio als provincie. Het heeft een inwonersaantal van meer dan 6,5 miljoen.

Murcia

Een autonome regio die tevens één provincie is. Deze regio ligt in het zuidoosten van het land, aan de middellandse zee.

Navarra

Gelegen in het noorden van Spanje, ten zuiden van Frankrijk. Navarra is zowel een autonome regio als een provincie. De hoofdstad is Pamplona waar bijna een derde van de inwoners wonen.

La Rioja

Provincie en regio van Spanje, gelegen in het noorden van het land. Een belangrijke wijnstreek van Spanje waar de riojawijn vandaan komt.

Valencia

Regio in Spanje die ligt in het oosten van het land. Het grenst aan de middellandse zee en heeft een erg lange kustlijn. Deze regio wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht. Het bestaat uit 3 provincies waarvan Valencia de grootste is en ook ligt hier de hoofdstad Valencia in.

Steden:
Ceuta

Gelegen op het schiereiland bij de straat van Gibraltar. Een autonome stad, Spaanse exclave en vrijhaven aan de Noord-Afrikaanse kust.

Melilla

Een autonome stad, Spaanse exclave en vrijhaven aan de Noord-Afrikaanse kust. Een rotsachtig schiereiland met een oppervlak van 13 km2.

Onze dagelijkse service voor transport naar Spanje:

 • Transport van machineonderdelen
 • Transport van scheepsbevoorrading
 • Transport van temperatuur gecontroleerde levensmiddelen
 • Transport van diepvriesproducten
 • Transport van planten en bomen
 • Transport van papier
 • Transport van wijn
 • Transport van AGF-producten
 • Temperatuur gecontroleerd pallet distributie – groepage transport
 • Pallet distributie – groepage transport
 • Temperatuur gecontroleerde deelladingen
 • Deelladingen
 • Temperatuur gecontroleerde volle vrachten
 • Volle vrachten
 • Containertransport
 • ADR goederen/ gevaarlijke stoffen

 

transport spanje

Het veiligste transport tussen twee bestemmingen!

nl_NLNL